Højest vurderede sneakerbutik i Sverige 🇸🇪

Gratis fragt indenfor Sverige 📦

Køb nu, betal senere med Klarna

4,5/5 Trustpilot

INDSIGT: Jordan 4

I denne artikel tager vi dig tilbage i tiden til 1989, hvor den historiske Air Jordan 4 sneakers debuterede.

Første gang Michael Jordan debuterede med et par Air Jordan 4'ere var i et NBA All-Star-spil i februar 1989.

På trods af den utrolige succes med Air Jordan 3 , fortsat AJ4 at erobre markedet og blev udgivet for første gang i en global udgave i 1988. Prisen på denne model var 110$, hvilket var 10$ dyrere end den forrige udgave, som på det tidspunkt gjorde dem til en af ​​de dyreste basketball sko på markedet.

Men på trods af sin høje pris og oprindelige blandede respons, blev denne silhuet den mest ikoniske sko i Air Jordan-serien. Air Jordan 4 blev oprindeligt udgivet i fire forskellige farver:

  • Hvid cement
  • Sort cement
  • Brandrød
  • Militær blå

AJ4 var den anden model produceret af Tinker Hatfield fra Michael Jordan. De havde et mellemsnit og var lettere AJ3 .

På trods af at de havde den ikoniske Air-enhed, adskilte de sig noget æstetisk fra deres mere livsstils- og luksusbaserede forgængere.

Denne gang handlede de om præstationer. De introducerede en syntetisk læder Durabuck og havde mere letvægtsmaterialer. Det tilføjede også et lag af urethanbelagt mesh for at gøre det mere åndbart.

Disse AJ4s introducerede også de legendariske "vinger", der gjorde det muligt for folk at tilpasse deres Jordans med 18 forskellige snøremuligheder.

 

"Skudet"
Det var i 1984, at Michael Jordans Chicago Bulls spillede en out-of-bounds-kamp mod Cleveland Cavaliers, hvor resultattavlen viste 98-100 i de sidste sekunder til fordel for Cleveland.

Med sekunder tilbage og frustration høj blandt Chicago Bulls-spillere, modtager Jordan bolden ud af banen, løber til frikastlinjen og trækker en off-balance jumper over den udstrakte hånd på Cleveland-guarden Craigh Ehlo - og tager skuddet. Man kunne næsten mærke, hvordan luften blev taget ud af arenaen, mens bolden går i luften samtidig med, at signalet fra den såkaldte 'buzzer' begynder at hyle over hele arenaen. Michael Jordan laver skud, og Chicago Bulls vinder kampen 101-100.

Dette skud blev senere legendarisk og et af Michael Jordans mest omtalte skud, som i dag kaldes ' the shot '. På trods af meget andet, som Jordan lavede både på og uden for basketballbanen, kom 'skuddet' til at blive etableret MJs ry som den superstjerne, han anses for at være.


Hvilke sko havde Michael Jordan på under dette spil, kunne du spørge dig selv? Under dette hektiske spil bar Michael Jordan et par Air Jordan 4 'Black Cement' .

Vi kan se, hvordan denne fantastiske silhuet er højt værdsat af Nike, som for nylig kom tilbage med nogle Retro-udgivelser.

I skrivende stund er Air Jordan 4 vores bedst sælgende silhuet, og vi er slet ikke overraskede. En utrolig flot silhuet, der er nem at have på og kommer med en masse flotte farvekombinationer.

Tjek vores bestsellere fra Jordan 4 lige nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud først!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se