Højest vurderede sneakerbutik i Sverige 🇸🇪

Gratis fragt indenfor Sverige 📦

Køb nu, betal senere med Klarna

4,5/5 Trustpilot

adidas annoncerer officielle Yeezy-udgivelsesdetaljer for 2023

adidas har officielt frigivet release information for kommende adidas Yeezy sko, der er planlagt til at slippe den 31/5. Ifølge aftalen mellem Kanye West og adidas vil Kanye West modtage 15 % af overskuddet, og en del af overskuddet vil gå til Anti-Defamation League (ADL) og Philonise & Keeta Floyd Institute for Social Change.

Ifølge adidas adm. direktør Bjørn Gulden “Efter grundige overvejelser har vi besluttet at begynde at udgive nogle af de resterende adidas YEEZY-produkter. At sælge og donere var den foretrukne mulighed blandt alle de organisationer og interessenter, vi talte med."

Siden afslutningen af ​​YEEZY-samarbejdet i oktober, har adidas udforsket flere scenarier for potentiel brug af den eksisterende YEEZY-beholdning. Processen involverede at søge feedback og lytte til en mangfoldig gruppe af medarbejdere, organisationer, fællesskaber og forbrugere om, hvordan man ansvarligt administrerer det eksisterende produkt. Virksomheden gik videre med allerede bindende produktionsordrer efter partnerskabets ophør. Dette blev gjort for at hjælpe med at beskytte sine forsyningskædepartnere mod at blive negativt påvirket af aflysninger.

Blot få dage efter, at det officielt blev annonceret, at Ye havde indgået en aftale med adidas om at sælge ud af eksisterende Yeezy-beholdning, ser det ud til, at Yeezy-mærket er klar til at tage de første skridt mod at eksekvere sine 2023-udgivelsesplaner.

Tidligere offentliggjorde adidas et billede, der afslørede en række adidas Yeezy-sko fra fortiden, inklusive Yeezy 350 "Pirate Black", Zebra 350s, Utility Black 500s, Yeezy Foam Runner og Yeezy Slides i flere stilarter og mere. Ingen specifikke udgivelsesdatoer for hver udgivelse er blevet afsløret, selvom det er sandsynligt, at de vil blive udgivet på en forskudt tidsplan over sommermånederne. Udover refillerne kan vi forvente helt nye adidas Yeezy styles, som ikke er blevet introduceret før. I henhold til aftalen vil de resterende adidas Yeezy-sko, der allerede var blevet produceret, blive solgt online, hvor Kanye West modtager 15 % af kommissionen. Derudover vil en del af overskuddet blive doneret til at støtte kampen mod diskrimination, had, racisme og antisemitisme.

Hvilket par glæder du dig mest til?

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud først!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se