Højest vurderede sneakerbutik i Sverige 🇸🇪

Gratis fragt indenfor Sverige 📦

Køb nu, betal senere med Klarna

4,5/5 Trustpilot

AJ3 x J Balvin: Efterfølgeren til samarbejdet udkommer i dag.

J Balvin er ikke hans første forsøg på at besøge Air Jordan igen. Efter udgivelsen af ​​Jordan 1 i 2020 og Jordan 2 i 2022, indtager reggaetonprinsen nu nummer 3: AJ3 Medellín Sunset.


Parret ved solnedgang.


Efter to første farverige samarbejder er det en overraskelse at finde en model med et klassisk look: en overdel i cremet læder, det klassiske elefantprint, Jumpman-logoet på pløsen... I øjeblikket er der intet, der skiller sig ud. Det er i nogle detaljer, at vi finder det berømte strejf af den colombianske kunstner. Inspireret af sin hjemby Medellín tilbyder J Balvin os TPU-detaljer på bagsiden af ​​AJ3, der viser en solnedgang med farver, der går fra lilla til gul. Nike Swoosh på venstre hæl er også efterfulgt af det ikoniske smiley-symbol, der repræsenterer sangeren. Vi kan også sætte pris på nogle gulddetaljer som de øverste løkker eller sømmene, der fastgør de forskellige dele. Afslutningsvis er dette et par, som vi vil være i stand til at sætte pris på til efteråret!
For dem af jer, der foretrækker mørkere toner, er der ingen grund til bekymring! J Balvin planlægger at fortsætte i samme retning og tilbyde os en anden version af sin AJ3. Et par, der bærer hans søns navn: Rio, der skal udgives i sommeren 2024. I mellemtiden kan du finde udvalget af vores favoritpar til efterårets lancering.

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud først!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se