Højest vurderede sneakerbutik i Sverige 🇸🇪

Gratis fragt indenfor Sverige 📦

Køb nu, betal senere med Klarna

4,5/5 Trustpilot

Nike genopfinder Air Jordan 3 White Cement!

Lørdag den 11. marts 2023 udgiver Nike et af årets mest ventede par sneakers: Air Jordan 3 White Cement Reimagined .

At denne udgivelse ses som et must for mange sneaker-hoveder og lige så mange basketballfans skyldes, at det pågældende par ikke kun er smukt. Den er også rig på en fascinerende historie, som vi inviterer dig til at opdage eller muligvis genopdage hos Soleplus.

Air Jordan sneakers – du ser dem i dag på fødderne af alle, der elsker streetwear. Og selv nogle gange på den uindviede bærer skoene mere komfort end stil. Derudover har Jordans nået en sådan popularitet, at de simpelthen er blevet nødvendige. Michael Jordan gik dog på pension for 20 år siden. Hvordan skal man så forklare, at de sko, han engang bar på NBA-basketballbaner, stadig vækker så stærk entusiasme blandt et bredt publikum? En del af svaret ligger i legenden skabt af den tidligere nummer 23 i Chicago Bulls, som samler både personlige og kollektive rekorder. Hvordan kan vi ikke også nævne den rolle, som Tinker Hatfield og hans efterfølgere spiller i udstyrsproducentens kreative enhed? De har sat et uudsletteligt præg på mærkets historie og på sneakers mere generelt ved at forestille sig og derefter genopfinde modeller så ikoniske som Air Jordan 3 hvid cement .


Air Jordan 3, endnu et mesterværk fra den berømte designer Tinker Hatfield.

Først og fremmest skal det bemærkes, at Jordan 3, som navnet antyder, er den tredje pro-model, der er signet til Nike af Michael Jordan.

I 1988, efter afslutningen af ​​sin tredje sæson i basketballs elite, udelukkede Michael Jordan ikke ideen om at tage et andet sted hen for at se, om græsset var grønnere. Meget skuffet over Air Jordan 2, der er co-designet af Peter Moore, far til Air Jordan 1, og Bruce Kilgore, Air Force 1, truer Brooklyn-indfødte implicit med at forlade Nike-skibet for at gå ombord på sin tyske rival, adidas. Eller, mere overraskende, at slutte sig til Van Grack-mærket, der netop er skabt af Moore og Robe Stresser efter deres afgang fra den amerikanske gigant (Nike). Det er netop i dette øjeblik, at Nike udgiver sin bedste joker: Tinker Hatfield . Den tidligere arkitekt, der først iførte sig designerens dragt for at redde Nike fra afgrunden med sin Air Max 1, blev derfor tilkaldt til Nike for for anden gang i løbet på få måneder at prøve at overbevise sit unge føl om at fortsætte med eventyr på Nikes side. Dette er konteksten, hvor Hatfield skabte Air Jordan 3.

På trods af den åbenlyse ændring af stilistisk kurs, der kræves, og dens allerede velkendte evne til at bryde eksisterende æstetiske koder, ønskede Tinker Hatfield at arbejde i kontinuiteten af ​​sine forgængere.


Air Jordan 3 White Cement, en retur i en larger than life-version.

Den illustrerede designer af Nike valgte derfor et sobert og raffineret træk samt en læderstruktur, to kendetegn, der er fælles for basketballskoene, der er typiske for 1980'erne. For at puste nyt liv i Air Jordan sneaker-dynastiet har sidstnævnte dog haft mulighed for fuldt ud at udtrykke sit kreative talent, først og fremmest ved at tegne det berømte elefantprint, dette grå print plettet med sort som huden på en elefant, som verden opdaget i 1988 på den første OG-colorway af silhuetten: Air Jordan 3 hvid cement .

Parret, som vil gøre comeback den 11. marts i en Reimagined-version, er faktisk den første variant af modellen, som Michael Jordan gik på NBA-gulvet i sæsonen 1987-88, iført Chicago Bulls-trøjen flok med hans legendariske nummer 23. , selvfølgelig .

Det var også med disse, han vandt Slam Dunk Contest, samme år, mod Dominique Wilkins. Hatfield Elephant Print indbefatter stænkbeskyttelsen og forstærkningen i bunden af ​​hælen, og tilføjer et subtilt strejf af luksus til AJ3 White Cement, som kontrasterer effektivt med dens hvidkornede læderfinish. For at føje til ægtheden af ​​denne 2023-årgang har Nike-teamet anvendt et råhvidt filter på sine centrale blondeløkker, men også og især på hælfligen og tre fjerdedele af mellemsålen, også indkapslet i en sort, hvid og grå tilbagekaldelse. Denne gulnede dimension burde få os til at tro, at Jordan 3 White Cement Reimagined er vintage, især da den også har et sort Nike Air-logo på hælen, og dens indpakning ser ud til at have lidt under tidens luner.

Tjek ud Air Jordan 3 Retro 'White Cement Reimagined' hos Soleplus!

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud først!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se