Højest vurderede sneakerbutik i Sverige 🇸🇪

Gratis fragt indenfor Sverige 📦

Køb nu, betal senere med Klarna

4,5/5 Trustpilot

Nike og Jarritos slår sig sammen for at slukke din sneakertørst!

Inden for den såkaldte sneaker-verden er samarbejder meget populære og efterspurgte. Historiske producenter som Nike begyndte meget tidligt at arbejde hånd i hånd med mærker, der nogle gange er meget forskellige fra dem selv. Det skaber selvfølgelig en masse snak og bygger hype op på en anden måde, end vi er vant til. Det fik vi for nyligt bevis på igen med Nike Air Max 95 "Sequoia" fra Corteiz og de andre colorways, som det britiske mærke Clint419 lancerede i etaper. Endnu mere for nylig udgivet Travis Scott med en ny Air Jordan 1 Lav "Medium Oliven" for at minde os om, hvordan alt, han rører ved, bliver til guld. Disse store udgivelser blev naturligvis forudset af mange sneakerheads. Så ville vi næsten have glemt, at endnu et ekstraordinært partnerskab er ved at blive virkeliggjort med den forestående ankomst til SNKRS-appen af Jarritos x Nike SB Dunk Low.

Det perfekte par til at møde de næste hedebølger.

Nej, du drømmer ikke, den amerikanske udstyrsproducent er gået sammen med det berømte mexicanske læskedrikmærke for at bringe os en ny og virkelig original udgave af Nike SB Dunk Low . Udsmykket, som du vil have forstået i en farvevariant kaldet ''Phantom and Malachite'', vil parret være officielt tilgængeligt den 10. maj 2023, primært på Nike SNKRS-appen.

Før ordentligt gennemgå denne berømte Nike SB Dunk Low underskrevet Jarritos, skal det bemærkes, at det mexicanske mærke blev grundlagt i 1950 af en iværksætter ved navn Don Francisco Hill, som er mere almindeligt kendt som "El Güero". Jarritos er hurtigt blevet et populært mærke i Mexico, hvor dets opskrifter lavet udelukkende med naturlige ingredienser appellerer til lokalbefolkningen og turister mere end nogensinde. Frugtfulde opskrifter med stemningsfulde farver.

Men det, der interesserer os mest hos Soleplus, er som bekendt sneakers. Lad os se, hvad denne berømte Nike SB Dunk Low signerede Jarritos har i vente til os.

Den interesserede præsenterer sig selv i en aldrig før set konfiguration, hvis fortælling er lige så pæn som slutningen. De kreative teams hos Nike og Jarritos har virkelig gået efter en lav top, der kredser om en glat hvid læderbase. I modsætning til det væsentlige Dunk Low Panda sidstnævnte er også udstyret med lærredsforstærkninger. Hvorfor dette valg? Simpelthen fordi deres tekstur er inspireret af de poser, som det mexicanske firma bruger til at høste sine frugter. Det er også en hyldest til de naturlige sodavandsproduktionsprocesser, der har gjort det muligt for Jarritos at etablere sig som en af ​​genrens specialister, ikke kun i Mexico, men også mere bredt internationalt. Vi bemærker også tilføjelsen af ​​imponerende strejf af grønt, hovedsageligt på sidelogoerne og andre orange, som "rivningen" af lærredsrummene vil fremhæve over tid. En broderet kande på ydersiden af ​​foden - "jarritos" betyder "små kander" på spansk - samt Omstændigheder co-branding på toppen af ​​snørebåndets tunge fuldender designet af overdelen. Mellemsålen, hvid, er forbundet med en ydersål prydet med en dobbelt reminder om grøn og orange, Jarritos emblematiske farver.

Umuligt at tale om Nike SB Dunk Low uden at gå tilbage til dens historie. En historie, der begyndte i 1985 med skabelsen af ​​den originale model af Peter Moore, for college-basketballspillere, hvoraf nogle blev tilbudt specielle versioner i farverne på deres respektive hold (i ''Be True To Your School''-samlingen, red. note). Den lave version af skoen blev senere konverteret til gaden under indflydelse af skateboardere. SB Dunk Low så dog først dagens lys i 2002, samtidig med grundlæggelsen af ​​Nike SB divisionen af ​​Sandy Bodecker. Nogle kilder angiver også, at akronymet "SB" refererer til initialerne på sidstnævnte, og ikke til udtrykket "skateboard". Alligevel, SB Dunk Low er godt og grundigt tilpasset praksis med svæveflyvning. I modsætning til Dunk Low fra 1985, den har en polstret tunge og Nike Zoom Air-dæmpningsteknologi, to funktioner, som skatere stadig elsker i dag. Parret fra samarbejdet med Jarritos er ingen undtagelse fra reglen. Det er tilbage at se, om de tør begive sig ud i skateparker med den. For at afsløre den orange blødhed, der er gemt under dets afrivningsmateriale, vil nogle uden tvivl ikke tøve.


Tjek ud Nike Dunk SB Low 'Jarritos' hos Soleplus!

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud først!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se