Højest vurderede sneakerbutik i Sverige 🇸🇪

Gratis fragt indenfor Sverige 📦

Køb nu, betal senere med Klarna

4,5/5 Trustpilot

ADIDAS BUZZY CAMPUS ER SAMBAS SPIRITUELLE SNEAKER EFTERFØLGER

Det må man sige adidas Campus 00s sneaker er ikke en egentlig efterfølger til Samba. Stilmæssigt er disse sko ret forskellige, men med hensyn til deres masseappel er det Campus 00'erne og Samba Det samme.

Begge adidas Campus 00s og Samba er nye, men gamle. Samba er over 70 år gammel, og Campus-serien nærmer sig middelalderen, da den blev lanceret tilbage i 70'erne som adidas-turneringen, før den blev omdøbt til Campus i 80'erne.

Selvom adidas stadig producerer Campus 80 sneakers, er Campus 00'erne stadig anderledes. Som enhver med læseforståelse kunne gætte, fanger Campus 80'er-skoen proportionerne af den originale silhuet, mens Campus 00'erne var et produkt fra begyndelsen af ​​200'erne.

adidas har netop givet Campus 00'erne en ordentlig retro-udgave. Faktisk blev Campus 00'erne hurtigt budt velkommen ind i 2023 med åbne arme. Således er Campus 00'erne mere omfangsrige end deres forfædre, fordi vi alle bar tykke skatesko for to årtier siden.


Vi gætter ikke bare, forresten, vi siger dette med fakta og logik: #Campus00's hashtag har i øjeblikket over 4,5 millioner visninger på TikTok, mens notifikationer på adidas' hjemmeside praler af, at dusinvis af disse sko flyver ned af digitale hylder .

Her er rubben: adidas Campus 00s er en hits sneaker i den forstand, at Samba er en hit sneaker. Organisk buzz bragte Samba til hidtil usete kulturelle højder, og Campus 00'erne rider på samme bølge, udelukkende drevet af TikTok-hype.

Folk ser andre mennesker bære en Campus 00'er sko, og de kopierer. Fortællinger lige så gamle som tiden, undtagen ansporet af memetiske videoer redigeret til popsange i stedet for moderedaktører eller tortur-tv-shows, selvom begge har deres plads i populærkulturen.Køb dine adidas Campus 00s hos Soleplus her!

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud først!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se