Højest vurderede sneakerbutik i Sverige 🇸🇪

Gratis fragt indenfor Sverige 📦

Køb nu, betal senere med Klarna

4,5/5 Trustpilot

AIR JORDAN: 5 par til under 2500 SEK!

"Det handler ikke om skoene, det er hvad du gør med dem." MJ's ord er klare. Så? Cargobukser, shorts eller jeans, det er op til dig at få dit par Air Jordan at udholde. Vil du være frisk til sommer med et par? Jordan 1 Midt på fødderne eller er du den klassiske, den unikke, OG med et par Jordan 4 ? Hvad der er sikkert er, at du finder det du leder efter i dette fine udvalg af Air Jordans . Mid, High, Low, det hele er her for din største fornøjelse!

Air Jordan 1 Mid 'True Blue'
Air Jordan 1 Mid True Blue har en hvid læderbase toppet med grå læderoverlays. Der er også en blå side Swoosh, et nik til farven på AJ3, som matcher ydersålen, foret, pløsen og snørebåndene.

________________________________________________________________

Air Jordan 1 Low 'True Blue'
Air Jordan 1 Low True Blue har en hvid læderbase toppet med blå læderoverlays. Vi tegner derefter en side Swoosh i gråt læder, der matcher ydersålen, foret, pløsen og Wings-logoet på hælen.


________________________________________________________________

Air Jordan 1 Mid 'White Metallic Gold Obsidian'
Air Jordan 1 Mid White Metallic Gold Obsidian har en hvid læderbase forstærket af meget mørkeblå, næsten sorte læderbetræk. Fastgjort til anklen er Wings-logoet perfekt fremhævet i sin pletfri nuance, mens tungemærket præsenteres i en gylden farve og står i kontrast til resten af ​​parret.

________________________________________________________________

Air Jordan 1 Mid 'Ice Blue Black'
Air Jordan 1 Mid Ice Blue Black giver grundlæggende komfort. Denne sko er ideel til hverdagen, særlige lejligheder og alt derimellem. Denne særlige model har en dejlig lyseblå overdel og Nikes berømte swoosh kan ses i en sort farve, som gør dette par let at matche med det meste.

________________________________________________________________

Air Jordan 1 Mid 'Sonics'
Air Jordan 1 Mid Sonics har en glat hvid læderbase, forstærket af strejf af fyrregrøn på øjerne, stænkskærmen og hælen. Der er flere dristige nuancer af gul nær kraven såvel som på branding-elementerne. En hvid Jumpman fuldender skabelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud først!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se