Højest vurderede sneakerbutik i Sverige 🇸🇪

Gratis fragt indenfor Sverige 📦

Køb nu, betal senere med Klarna

4,5/5 Trustpilot

JORDAN 4 - Alt hvad du behøver at vide om den mest populære silhuet

Air Jordan 4 er en skomodel fra Nike, der blev skabt til basketballstjernen Michael Jordans signatursko i 1989. Modellen er designet af Tinker Hatfield, som tidligere havde designet Air Jordan 3- modellen. Air Jordan 4 omfattede en ny teknologi kaldet "Air Sole", der også blev introduceret i Air Jordan 3 , og den havde også stropper på ledningshullerne, der gjorde den mere tilpasselig.

Air Jordan 4 blev populær blandt fans og i popkulturen på grund af dets udsøgte design og innovative teknologi. Den daværende Chicago Bulls-stjerne Michael Jordan brugte skoene under et af deres spilvindende spil i NBA-slutspillet i 1989.  Air Jordan 4 er nu tilgængelig i forskellige farver og stilarter og fortsætter med at være en populær skomodel efter mere end 30 år.


Hvad er størrelsen på Jordan 4?

Jordan 4 af mange anses for at være normal i størrelsen. Det betyder, at de normalt passer som de størrelser, du normalt bærer. Men det er altid bedst at tjekke specifikke størrelsestabeller for at sikre, at du får den rigtige pasform.

Det har nogle kunder dog rapporteret Jordan 4 kan være lidt stram omkring tæerne, så hvis du har brede fødder kan det være klogt at gå en halv størrelse op.

Det er også værd at overveje, at forskellige producenter og modeller af sko kan have lidt forskellige størrelsesstandarder. Så selvom du har andre Jordan-sko, kan det være en god idé at tjekke størrelsesskemaet for netop det Jordan 4 før du køber.

Hvorfor er Jordan 4 så populær?

Jordan 4 er en populær skomodel af Air Jordans første gang udgivet i 1989. De er kendt for deres robuste design og synlige Air Sole-dæmpning i hælen. Mange tror, ​​at designeren, Tinker Hatfield, skabte Jordan 4 at repræsentere Michael Jordans personlige stil og hjælpe ham med at nå nye højder på basketballbanen. Skoen har desuden en unik detalje i form af plastikløkker på siderne, der gør det muligt at justere snørebåndene for en mere tilpasset pasform. Jordan 4 har også markeret en række historiske øjeblikke i basketballverdenen, som da Michael Jordan slog sit berømte "The Shot" mod Cleveland Cavaliers i 1989. Alle disse faktorer har været med til at gøre  Jordan 4 en eftertragtet sko blandt sneaker-entusiaster og sportsfans verden over.


Hvorfor er Jordan 4 så dyr?

Jordan 4 er en af ​​de mest eftertragtede sneaker-modeller fra mærket Jordan, hvilket gør dem så dyre. Der er flere faktorer, der påvirker prisen på Jordan 4 , inklusive materialekvalitet, begrænset tilgængelighed og popularitet. For eksempel bliver der ofte brugt premium materialer som læder og ruskind til at lave skoene, hvilket øger produktionsomkostningerne. Også ofte udgivet Jordan 4 i begrænsede oplag og i samarbejde med kendte designere eller kunstnere, hvilket også øger prisen. Endelig spiller popularitet en rolle Jordan 4 en stor rolle, da mange samlere og sneaker-entusiaster er villige til at betale høje priser for at tilføje dem til deres samling.


Hvad er forskellen mellem Jordan 4 og Jordan 1?

Jordan 4 og Jordan 1 er to forskellige modeller af sneakers fremstillet af Nike under mærket Air Jordan. Her er nogle forskelle mellem de to modeller:

  1. Design: Jordan 1 har en høj silhuet mens Jordan 4 har en lav silhuet. Jordan 1 har også et større Swoosh-logo på siderne, mens Jordan 4 har et mindre Swoosh-logo på siderne og en plastikdetalje på hælkappen.
  2. Materiale: Jordan 1 er ofte lavet af læder, mens Jordan 4 er lavet af en kombination af læder og nubuck materiale.
  3. Teknologi: Jordan 4 er udstyret med Nike Air teknologi i hælen for at give ekstra stødabsorbering og komfort, mens Jordan 1 har ikke denne teknologi.
  4. Historie: Jordan 1 var den første Air Jordan-model udgivet i 1985 og blev øjeblikkeligt populær. Jordan 4 første gang udgivet i 1989, det var den fjerde model i Air Jordan-serien.

Sammenfattende er Jordan 1 og Jordan 4 to forskellige modeller af sneakers i Air Jordan-serien med forskellige designs, materialer, teknologi og historie.

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud først!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se