Højest vurderede sneakerbutik i Sverige 🇸🇪

Gratis fragt indenfor Sverige 📦

Køb nu, betal senere med Klarna

4,5/5 Trustpilot

Hvad er Swatch X Omega MoonSwatch-kollektionen, og hvorfor er den så vigtig?

Urmagerne Omega og Swatch gik sammen om lanceringen Swatch X Omega Bioceramic MoonSwatch-kollektionen, som nu er helt udsolgt verden over.

Denne kollektion indeholder 11 forskellige ure, inspireret af det amerikanske Apollo-rumprogram fra 1960'erne og 70'erne og blev udtænkt som en hyldest til Omega Speedmaster Moonwatch, det første ur båret af astronauter under månemissioner.

Den nye MoonSwatch-kollektion er nu omdefineret og omformet sammen med highstreet-urfirmaet Swatch, og den er lavet af biokeramik, et materiale, der oprindeligt er udviklet til rumrejser, der blander to dele zirconia keramik med en del bio-afledt plastik, normalt fra bio-baseret ricinusolie. Det bruges nu i en række industrielle og medicinske processer, herunder at binde brækkede knogler sammen.

Hvert ur er opkaldt efter en anden planet i vores solsystem, bærer betegnelsen "Mission to_" på urkassens bagside og nikker til sin navnebror med farve.

For eksempel beskrives Mercury-uret som en "hyldest til den hurtige vingesender i mørkegrå", mens Earth-urværket kommer i blåt og grønt, med ører i mint-tone og velcro-rem i marineblå. Det komplette sæt ure er Sol, Jord, Måne, Merkur, Venus, Jupiter, Saturn, Mars, Uranus, Pluto og Neptun og skifter i farve fra gul (Sol) til en fed rød for Mars.

Af de 11 er Moonwatch måske tættest på originalen fra rumkapløbet, med en 42 millimeter urkasse, stålgrå finish og en sort VELCRO©-rem. Ligesom originalen har den et skjult S for Speedmaster i midten af ​​krystalglasset.


Alle ure bærer kendetegn fra Apollos originale mission, såsom de hvide visere og subdash, tachymeter-skalaen og Omegas signatur "point over 90" på tachymeter-rammen. Hvert ur har også et billede af sin stjerne eller planet på bagsiden med ordene "Reach for the Planets, Enjoy the Mission, Dream Big, Fly Higher, Explore the Universe" ætset rundt om urkassen.


OMEGA x SWATCH 'MISSION TO THE MOON'

OMEGA x SWATCH 'MISSION TO MERCURY'

OMEGA x SWATCH 'MISSION TO PLUTO'

OMEGA x SWATCH 'MISSION TO URANUS'

OMEGA x SWATCH 'MISSION TO JUPITER'

OMEGA x SWATCH 'MISSION TO EARTH'


Se kollektionen her.

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud først!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se