Gratis fragt over 500 kr. i Danmark 📦

30 dages fuld returret ↩️

Højest vurderede sneakerbutik i Sverige ⭐️

Autenticitetsproces

Hvordan garanterer vi, at dine sko er 100% autentiske?

Ægte Nike Dunk | Jordan | Ny balance | Yeezy

 Ene plus vi gør alt for at sikre, at de sneakers, som vores kunder modtager, er 100% ægte . Sneakerverdenen er præget af mange efterligninger og forfalskninger, hvorfor det er nødvendigt at have helt styr på, hvordan de enkelte sko produceres.

For at imødekomme disse uægte sko har vi hos Soleplus et særligt dybdegående ægthedstjek, hvor vi nøje undersøger hvert par sko, inden de sendes ud til kunden.

Vores ægthedstjek består af tre dele:

Eftersyn af sko med UV-lys

Langt de fleste imitationer og forfalskninger er lavet i Putian i Kina, hvor de mange fabrikker stort set følger samme tilgang til udvikling af skoene. En af de ting, der er specielle ved de sko, der fremstilles på disse fabrikker, er, at de er stemplet med et usynligt stempel – som regel på sålen.

Det er her gennemlysning med UV-lys kommer ind i billedet. Ved blot at oplyse skoen med UV-lys kan vi hurtigt opdage, om skoene kommer fra en af ​​de ulovlige fabrikker i Kina, eller om det rent faktisk er et produkt, der er produceret på Nikes kinesiske fabrikker.


Samarbejde med udenlandske sneaker-eksperter

Det er naturligvis ikke alle efterligninger og forfalskninger, der kan opdages ved at belyse med UV-lys. Selvom vi har været i sneakerbranchen i årevis, befinder vi os stadig i situationer, hvor vi tvivler på ægtheden af ​​et par sko. Hvis vi ikke selv kan vurdere ægtheden, og UV-lyset ikke afslører noget, kontakter vi vores samarbejdspartnere, der bl.a. lever af at undersøge ægtheden af ​​forskellige sko. Det er eksperter, som har vurderet tusindvis af forskellige sneakers gennem mange år. Deres øjne er derfor de skarpeste til at spotte forfalskninger og efterligninger. I de meget få tilfælde, hvor vi ikke selv kan bedømme skoens ægthed, har vi derfor adgang til nogle af de bedste "autenticators" i sneakerbranchen.

Vi har haft fingrene i over titusindvis af sko i løbet af de sidste par år

Inden gennemlysning med UV-lys og samarbejde med udenlandske sneakereksperter kom i brug, brugte vi vores egne øjne og hænder til at undersøge hver sko, vi modtager hjem. Vi har begge været i sneakerbranchen i en årrække og har haft fingrene i over titusindvis af par sko. Vi har derfor erfaringen og viden om, hvordan materialer, farver, former og meget mere skal være. Vi er begge erfarne sneakersamlere og har derfor også, inden vi startede Soleplus, undersøgt vores egne og andres sneakers for autenticitet.


Hos Soleplus finder du altid 100% ægte varer. Tjek vores bestsellere i dag!

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud som det første!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se