Gratis fragt over 500 kr. i Danmark 📦

30 dages fuld returret ↩️

Højest vurderede sneakerbutik i Sverige ⭐️

Historien om Air Jordan 4


Air Jordan 4 var den første sko i serien, der gik globalt. Med en bred udgivelse uden for USA. IV tog også Air Jordan-mærket til et andet niveau af berømmelse og popkultur fremtrædende. Spike Lees Do The Right Thing præsenteret Luft Jordan 4 i en mindeværdig scene og hjalp skoen med at overskride spillet basketball.Designet af Jordan 4

Jordan 4 var den anden lige sko designet af Tinker Hatfield og udgivet i 1989. Det var ikke en stor afvigelse fra de 3 med hensyn til design, men den lavede tilføjelser, der gør den til en af ​​de mest elskede i serien. Jumpman-logoet havde ordet "Flight" tilføjet lige under det. Det introducerede nubuck-materiale til sneakerverdenen for første gang. Der var mesh-komponenter for øget åndbarhed, og det havde flere områder, der indeholdt plastik.

Skuddet

Under slutspillet i 1989 slog Michael Jordan et af de mest mindeværdige skud i sin karriere. Det øjeblik i slutspillet i 1989, med Jordans Chicago Bulls mod Cleveland Cavaliers, var så spændende og mindeværdigt, at det simpelthen er kendt som "The Shot". Det spilvindende skud af Jordan fandt sted i slutningen af ​​spil 5 i serien. Med sekunder tilbage af spillet fangede Jordan en indgående aflevering og ramte en foul line jumper, da tiden udløb. Bulls vandt kampen 101 til 100, og de gik videre til anden runde af slutspillet. Stykket hjalp med at cementere Michael Jordan som en global superstjerne og viste verden, hvordan han var. Jordan bar Air Jordan 4 "WIDE" da han ramte The Shot. Det hjalp med at løfte Air Jordan 4 til ikonstatus.
Se Air Jordan 4 her!

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud som det første!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se