Højest vurderede sneakerbutik i Sverige 🇸🇪

Gratis fragt indenfor Sverige 📦

Køb nu, betal senere med Klarna

4,5/5 Trustpilot

Fortrolighedspolitik

Denne privatlivspolitik, også kaldet privatlivspolitik, er blevet udarbejdet for at hjælpe vores besøgende med at føle sig sikre på, hvordan vi behandler personoplysninger. Læs venligst vores politik omhyggeligt for at få en bedre forståelse af, hvordan vi indsamler, bruger, beskytter og generelt administrerer dine personlige oplysninger i forbindelse med vores hjemmeside.

Hvilke oplysninger indsamler vi fra besøgende på vores hjemmeside?
Når du interagerer med og/eller udfylder en formular på vores hjemmeside, kan du blive bedt om at oplyse dit navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer eller andre nødvendige oplysninger for at udfylde formularen. Disse felter kan ændre sig over tid for at opfylde det tilsigtede formål med formularen.

For at øge vores forståelse af, hvordan vores besøgende opfører sig på vores hjemmeside, bruger vi Google Analytics. Du kan læse mere om dette i vores Cookiepolitik.

Hvordan bruger vi oplysningerne?
Vi kan bruge oplysningerne, når du registrerer dig, gennemfører et køb, tilmelder dig nyhedsbreve, besvarer et spørgeskema eller markedsføringskommunikation, samt når du navigerer på hjemmesiden eller bruger specifikke hjemmesidefunktioner.

Hvordan oplysningerne vil blive brugt, vil altid fremgå tydeligt, når du giver os oplysningerne.

Hvordan håndterer vi dine personlige data?
Vi indsamler dine data i den egenskab, at du er kunde/potentiel kunde, interessent, besøgende eller ansøger, for at tilbyde tjenester, opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for dig, besvare dine spørgsmål eller din ansøgning og for at give dig en bedre oplevelse af vores tjenester. Det er nødvendigt for, at vi kan identificere dig, så vi kan administrere dig som kunde, foretage statistiske målinger og til direkte markedsføring (som du kan fravælge). De personoplysninger, vi indsamler, når vi gennemfører en ordre eller køb på vores hjemmeside, er nødvendige for, at vi kan udføre vores ydelser/levering, betaling og fakturering og for at håndhæve vores aftale. Når du kontakter os med andre spørgsmål eller jobansøgninger gennem en af ​​vores kommunikationskanaler, vil dine kontaktoplysninger og eventuelt andre oplysninger blive brugt til at besvare dit spørgsmål eller din ansøgning og til opfølgning.

Hvem deler vi dine personlige oplysninger med?
Vi vil ikke sælge, udveksle eller på anden måde overføre dine personlige oplysninger til tredjepart.

Vi deler ikke dine personlige oplysninger med andre end systemer, programmer og særlige operationelle funktioner leveret af tredjepartsudbydere, såsom e-mail-klienter, e-mail-udbydere, regnskabssoftware, betalingstjenester eller andre parter, der er nødvendige for, at vi kan opfylde vores økonomiske, juridiske og administrative krav. I disse tilfælde kan vi dele dine oplysninger med tjenesteudbydere både i og uden for EU/EØS. Disse tjenesteudbydere har lignende krav til håndtering af dine data, som vi har. Dine kundedata kan også blive kombineret med offentlige oplysninger for at indsamle flere oplysninger om dig som kunde.

For at vi kan tilbyde dig Klarnas betalingsmetoder, skal vi dele nogle af dine persondata med Klarna, såsom kontakt- og ordreoplysninger, så Klarna kan vurdere, om du kan blive tilbudt deres betalingsmetoder og for at skræddersy betalingsmetoder for dig.

Du kan finde mere information om Klarna her . Brugen af ​​disse oplysninger er reguleret i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og Klarnas databeskyttelsespolitik.

Hvor længe opbevarer vi dine personlige oplysninger?
Vi opbevarer dine personoplysninger om dig som kunde eller besøgende på hjemmesiden, så længe der er et aktivt kundeforhold, eller i den periode, hvor vi skal opbevare oplysningerne for at opfylde formålet nævnt i denne politik. Efter opsigelse af aftale eller annullering vil vi slette eller anonymisere dine personoplysninger inden for en rimelig periode efter opsigelse eller opsigelse har fundet sted, undtagen i tilfælde hvor svenske eller europæiske love, domstole eller myndigheder har andre krav. Dine personlige oplysninger kan også blive gemt på grund af juridiske forpligtelser, eller af legitime årsager, såsom håndhævelse af den svenske bogføringslov. Oplysninger gemt i forbindelse med din henvendelse til os vil blive gemt, indtil vi ikke længere har en forpligtelse over for dig. I tilfælde af opsigelse eller afregistrering kan vi opbevare dine data af legitime årsager såsom bevis for ordrer eller for tilbagevendende forhold.

Dine rettigheder
Du har ret til gratis at anmode om en samling af alle personoplysninger, som vi har registreret om dig, én gang årligt, forudsat at du har legitime interesser i at anmode om sådanne data. I nogle tilfælde har du også ret til at få dine data overført. Du har ret til at få dine data rettet, suppleret eller slettet og har ret til at anmode om begrænset behandling, indtil de ændres. Du har ret til at blive glemt, men sletning af personoplysninger kan ikke finde sted, hvis vi har en aftale at opfylde, eller hvis svensk eller europæisk lov, domstol eller myndighed har andre krav, eller hvis der er legitime grunde til at opbevare oplysningerne.

Hvis du mener, at der ikke er nogen legitim grund, eller at opbevaringen er forkert, kan du klage over håndteringen. Du har også ret til at trække samtykke tilbage, indgive en klage til Datatilsynet, gøre indsigelse mod beslutningstagning, profilering og gøre indsigelse mod direkte markedsføring. Vi sender dig ikke markedsføring via e-mail, hvis du har gjort indsigelse mod, at e-mails sendes i henhold til markedsføringsloven (§19). Hvis du tidligere har godkendt e-mails og ønsker at afmelde vores fremtidige e-mails, kan du følge linket i bunden af ​​hver e-mail eller e-maile os på kontaktoplysningerne nedenfor. Vi afmelder dig med det samme.

Cookies
Denne netbutik bruger cookies i henhold til loven om elektronisk kommunikation, 25. juli 2003. En cookie er en lille tekstfil, der er gemt på din computer, og som indeholder information, der hjælper netbutikken med at identificere og spore brugere. Cookies eksisterer som sessionscookies og som cookies, der permanent gemmes på din computer. Under dit første besøg i netbutikken tildeles din browser en sessionscookie, der er unik og bruges til ikke at forveksle dig som bruger med andre brugere. For at kunne bruge netbutikken bør du tillade cookies i din browser. Denne type cookie bruges udelukkende til at give dig som besøgende en bedre oplevelse og support og gemmer ingen personlige oplysninger om dig. Cookies kan slettes. I denne netbutik bruges cookies for eksempel til at holde styr på din indkøbskurv, dine indstillinger og hvilke sider du har besøgt for at give dig en bedre kundeoplevelse og support.


Ændring af privatlivspolitik
Vi forbeholder os retten til at ændre vores privatlivspolitik til enhver tid. Du kan se status efter dato for denne privatlivspolitik.

Denne politik blev senest ændret den 26. august 2020.


Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik, så kontakt os på kontakt@soleplus.se.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud først!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se