Højest vurderede sneakerbutik i Sverige 🇸🇪

Gratis fragt indenfor Sverige 📦

Køb nu, betal senere med Klarna

4,5/5 Trustpilot

Hvem sætter de seneste trends inden for sneaker-spillet i Sverige?

Hvem sætter de seneste trends inden for sneaker-spillet i Sverige?

Der er ingen tvivl om, at mærker kan lide Nike, Adidas og Ny balance dominerer, når det kommer til at forme og sætte standarden i sneakerspillet. Hvert år er der f.eks. ny Jordan 1 sneakers til Sverige, og man kan kun blive imponeret over, hvordan den klassiske skosilhuet fortsætter med at rydde bordet og feje konkurrenterne væk.

Når det kommer til at købe et par nye sneaks, har vi blot et par mærker, som vi med sikkerhed ved lever op til hypen, prisskiltet og alt det, der følger med. Heldigvis kan du finde de nyeste trends og hotteste nye sneakers her hos Soleplus, hvor vi altid har fingeren på pulsen og ser, hvad der sker blandt sneaker-entusiaster.

Mere specifikt om de forskellige modeller

Hos Soleplus har vi de sjældne og svære at finde sneakers. Hvis du overvejer om du skal vælge en Jordan 1 , New Balance 550 eller en frisk Yeezy sneaker, måske kan vi hjælpe dig med at sætte et par ord på, hvad de forskellige sneakers forbindes med.

Jordans

Du vil ikke gå galt i byen med denne legendariske sneaker. Den fås i både lav, medium og høj modeller. Skoen fra Nike blev første gang introduceret til verden i 1985, da den ikoniske, karismatiske og dengang aktive basketballspiller, Michael Jordan, gik på banen iført et par Jordans for allerførste gang. Siden da er den populære sneaker stadig forbundet med den amerikanske basketballstil, mens den også er købt over hele verden til udendørs brug.

Dunk

Nike Dunks er en sneakerserie, der så dagens lys som en udløber af Nikes basketballkollektion. I starten oplevede de ikke den store succes – måske fordi de levede i skyggen af ​​de populære Jordans . Senere blev de indlemmet i Nikes skateboard linje, Nike SB , som associerede dem med en ny kultur, hvor de trives i dag.

Luftvåben 1

Nike Air Force 1 er Nikes mest populære sneakerserie til dato. Skoene er oprindeligt fra 1982, og har været den absolutte bestseller på verdensplan lige siden. I dag er der produceret over 5.000 forskellige versioner af modellen i et væld af farver og former, og det ser bestemt IKKE ud til, at det stopper med det første. Air Force 1 modellen har et fantastisk snit på skoen, som gør at den både kan bruges til fest og hverdag.

Yeezy

Den vovede og uortodokse sneakerlinje fra Adidas er designet af den kendte, kontroversielle og i nogles øjne geniale rapper Kanye West. Det eksperimentelle design er noget, der deler vandene, hvilket passer meget godt sammen med Kanye Wests – som for nylig skiftede navn til Ye.

Ny balance

Fra det stereotype billede af en såkaldt "far-sko" til en sneaker, som i dag er en obligatorisk genstand på skohylden hos ethvert ungt og friskt bymenneske.Man ser mange forskellige New Balance modeller i gadebilledet, men deres 550 model har et anderledes og mere afslappet look, som gør dem til en absolut eftertragtet sneaker i blandt andet Sverige.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud først!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se