Gratis fragt over 500 kr. i Danmark 📦

30 dages fuld returret ↩️

Højest vurderede sneakerbutik i Sverige ⭐️

Hvilken Playstation 5-konsol skal jeg vælge?

Endelig er tiden kommet til den nye generation af spillekonsoller! Hvilken PS5 skal du vælge? Før du åbner din tegnebog og bruger dine penge på din nye PS5, er det vigtigt at vide, hvilken konsol der er bedst for dig; PS5 standard eller digital. I denne artikel sammenligner vi PS5-standarden med den digitale version. Vi gør dette, så du kan finde den konsol, der er mest værd dine penge.


Playsation 5 disk eller digital - hvilken skal jeg vælge?

Hvis du ikke ved, hvilken PS5 du skal vælge, er du kommet til det rigtige sted. Vi finder ud af, hvilken PS5 der passer bedst til dig. I punkterne nedenfor vil vi gennemgå forskellen mellem standard og digital. Først vil vi lige nævne, at begge versioner er rigtig gode, så uanset hvilken du køber, gør du et godt køb. Hvis du har en PS4 eller Xbox One derhjemme lige nu, vil begge versioner af PS5 være et stort skridt op i forhold til den tidligere generation af konsoller. Begge versioner har dog deres fordele og ulemper. For at gøre det nemmere for dig at vælge en version, har vi lavet denne artikel om standard vs digital.

Kontroverser omkring, hvilken PS5 man skal købe, har dels handlet om størrelsen på konsollen, men også om disklæseren. Fx har den seneste Playstation 5 investeret i et futuristisk og cool design, som er ret flot, men det kan ikke afvises, at konsollen er meget stor.

Gør dig klar til din nye PS5 for at tiltrække opmærksomhed i dit hjem fra venner og bekendte. Selvom det er rigtig flot, så betyder det egentlig ikke så meget. Det er endda lidt af et designobjekt og bør fremhæves som en indretningsdetalje. Vi kan godt lide udseendet og er glade for at vise konsollen frem, men det er måske ikke for alle.

Forskellen mellem Disc og Digital

Diskdrevet (Blu-Ray cd-læser) adskiller disse konsoller fra hinanden, men også størrelsen af ​​konsollen. Med det digital version får du et slankere og mere raffineret design, imens standardversionen er lidt større og mere robust. De har også en vægtforskel på omkring 0,6 kg. Årsagen er, at standardversionen har en 4K blu-ray disc-afspiller, som den digitale version mangler.

Hvis du har en stor samling af blu-ray-diske eller et sæt PS4-spil derhjemme, kan PS5-standarden være den rigtige konsol for dig. Vælger du i stedet at streame dine film online og købe dine spil via Playstation store, er PS5 Digital Edition konsollen, du bør tage et særligt kig på.
Ellers er konsollerne identiske; den samme lagerkapacitet med 825 GB brugerdefineret SSD-lager og begge konsoller understøtter 4K 120 HZ / 8K HDR. Det betyder, at du vil være i stand til at spille dine spil i krystalklar HD, uanset hvilken version af PS5 du vælger, forudsat at dit tv kan klare det.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv en del af Soleplus ⭐

Lad os holde kontakten!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage information om kommende kampagner og tilbud som det første!

For spørgsmål eller bekymringer, kontakt os på kontakt@soleplus.se