Högst rankade sneakerbutiken i Sverige 🇸🇪

Fri frakt inom Sverige 📦

Köp nu, betala senare med Klarna

4.5/5 Trustpilot

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser


ALMENT

1.1. Vi er registreret i Sverige under registreringsnummer SE980629.

1.2. Vores primære forretningsadresse er Skogshyddevägen 11, 461 Trollhättan, Sverige.

1.3. Vores momsnummer er SE9806297157.

1.4. Vores e-mailadresse er kontakt@soleplus.se.


BRUG AF HJEMMESIDEN

2.1. Ved at bruge www.soleplus.se og de produkter og tjenester, der findes på denne hjemmeside, accepterer forbrugeren ("du") de angivne vilkår.

2.2. Du accepterer, at du ikke bruger hjemmesiden på en måde, der forårsager eller kan forårsage skade på hjemmesiden eller forringelse af tilgængeligheden eller tilgængeligheden til hjemmesiden eller på nogen måde, der er ulovlig, skadelig eller bedragerisk. Dette inkluderer at forstyrre hjemmesidens funktion på nogen måde eller overføre datavirus, trojaner, robot eller anden skadelig computersoftware til hjemmesiden eller dens servere.

2.3. Vores privatlivspolitik forklarer, hvordan vi vil bruge dine oplysninger og kan tilgås gennem privatlivspolitikken. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du betingelserne, som beskrives i privatlivspolitikken, og du sikrer, at alle oplysninger, du giver, er korrekte og opdaterede.

2.4. Hvis du ikke accepterer betingelserne eller privatlivspolitikken, skal du undlade at bruge denne hjemmeside.

2.5. Du er ansvarlig for at vedligeholde og opdatere kontoinformation for at sikre, at den er ajourført.


PLACERING AF EN ORDRE

3.1. Ved at placere en ordre på hjemmesiden tilbyder du at købe et produkt omfattet af vilkårene. Alle ordrer er underlagt tilgængelighed og bekræftelse af ordreprisen.

3.2. Ved at placere en ordre på hjemmesiden skal du:

- Være juridisk i stand til at indgå en juridisk kontrakt.

- Være mindst 18 år.

- Sikre, at alle oplysninger, du giver os, er korrekte.

- Sikre, at du er autoriseret bruger af kredit eller debet, og at der er tilstrækkelige midler til at dække omkostningerne ved varerne.


KONTRAKT

4.1. Du vil modtage en e-mailbekræftelse, når du har afgivet en ordre på hjemmesiden. Denne e-mail er kun en bekræftelse af din ordre og udgør ikke en salgsaftale. En aftale mellem os om køb af varerne vil blive oprettet, når din betaling er godkendt af os, og vi har debiteret din kredit- eller betalingskort.

4.2. Vi opfordrer dig til at gemme ordrebekræftelsen til eventuel fremtidig kontakt med os vedrørende ordren.


RABATTER / SPECIELLE TILBUD

5.1. Specielle tilbud og rabatter relateret til visse varer på hjemmesiden kan lejlighedsvis tilbydes. Brugsbetingelserne for eventuelle specielle tilbud eller rabatter vil blive angivet på tidspunktet for udstedelsen.

5.2. Vi forbeholder os retten til til enhver tid og uden varsel at tilbagekalde sådanne specielle tilbud eller rabatter.


PRIS OG BETALING

6.1. Priserne angivet på hjemmesiden gælder for alle ordrer afgivet via hjemmesiden. Alle priser er inklusive moms. Eventuelle gebyrer vil blive tydeligt vist ved kassen.

6.2. Soleplus har ret til at ændre eller opdatere oplysninger når som helst uden varsel, herunder fejl i priser, detaljer og beskrivelser vist på hjemmesiden.

6.3. Hvis forkerte oplysninger er angivet for et produkt, du har købt, vil Soleplus informere dig om denne fejl og give dig mulighed for at bekræfte din ordre eller annullere ordren. Hvis vi ikke kan kontakte dig inden syv (7) dage, annullerer vi ordren. Hvis din ordre er blevet annulleret, og du allerede har betalt for varen, vil du modtage fuld refusion.


FORSENDELSE OG LEVERING

7.1. Forsendelsesomkostninger opkræves ud over købsprisen på dit produkt, hvilket tydeligt vises, når det er relevant og vises klart ved kassen.

7.2. Vi foretager en forhåndskontrol på det kort, der bruges, for at sikre, at der er tilstrækkelige midler til at fuldføre transaktionen. Det produkt, du har købt, sendes ikke, før betalingen er godkendt.

7.3. Leveringstiden kan variere afhængigt af produktets tilgængelighed.


FORCE MAJEURE

8.1. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller svigt forårsaget af omstændigheder, som vi ikke har kontrol over, herunder postforsinkelser eller force majeure, som vi ikke er ansvarlige for. Disse forsinkelser eller årsager kan omfatte, men er ikke begrænset til, naturkatastrofer, krig, strejker eller arbejdskonflikter, uroligheder eller kriminalitet.


ANSVAR OG GARANTIER

9.1. Vi er ikke ansvarlige for og fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade eller personskade, der kan påvirke dig eller en tredjepart (eller virksomhed) som følge af adgang og brug af Soleplus.

9.2. Vi giver ingen garantier i forhold til denne hjemmeside eller de oplysninger og materialer, der er tilgængelige. Vi garanterer ikke, at:

9.2.1. Denne hjemmeside vil være kontinuerligt tilgængelig, eller

9.2.2. Oplysningerne på denne hjemmeside er sande, ikke vildledende eller korrekte.


VAREMÆRKER

10.1. Varemærkerne, navnene og logoerne (samlet set varemærker) vist på hjemmesiden er registrerede og uregistrerede varemærker, der tilhører Soleplus. Skriftligt samtykke fra Soleplus er påkrævet for brug af varemærket, billede eller video fra hjemmesiden.


KLAGER

11.1. Vi tager alle klager meget alvorligt og forsøger at løse tvister så hurtigt som de opstår. Kunder, der ønsker at indgive en klage, opfordres til at kontakte os så hurtigt som muligt ved hjælp af kontaktoplysningerne på hjemmesiden.
KONFLIKT FOR VILKÅR

12.1. Hvis der er konflikt eller uoverensstemmelse mellem bestemmelserne i disse brugervilkår og andre relevante vilkår, politikker eller meddelelser, vil de andre relevante vilkår, politikker eller meddelelser, der specifikt henviser til en bestemt del af Soleplus, ikke længere være gyldige.


ADSKILLELIGHED

13.1. Hvis en bestemmelse i disse vilkår bliver ugyldig eller ugyldig i en domstol eller myndighed, vil den tilbageværende bestemmelse og alle andre bestemmelser forblive fuldt gældende.


LOVE OG TVISTER

14.1. Disse vilkår er i overensstemmelse med svenske love.

14.2. Ved tvist eller krav i forbindelse med disse vilkår vil vi overholde Beslutningskommittéens afgørelse eller tilsvarende myndighed i det pågældende land.

Disse vilkår blev fastlagt den 26. august 2020.


REKLAMATION

14.3. Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Bli en del av Soleplus ⭐

Låt oss hålla kontakten!

Prenumera på vårt nyhetsbrev för att få information om kommande kampanjer och erbjudanden först!

Vid frågor eller funderingar, kontakta oss på kontakt@soleplus.se